Φωτιά Πάτρα Τώρα / Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά στον Αλμυρό Βόλου, σε δασική έκταση ... / Μετά από μία δύσκολη νύχτα, και μετά από μάχη που έδωσαν οι πυροσβέστες με τις φλόγες, έχει οριοθετηθεί η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στα συχαινά της πάτρας.

Φωτιά Πάτρα Τώρα / Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά στον Αλμυρό Βόλου, σε δασική έκταση ... / Μετά από μία δύσκολη νύχτα, και μετά από μάχη που έδωσαν οι πυροσβέστες με τις φλόγες, έχει οριοθετηθεί η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στα συχαινά της πάτρας.. Νέα φωτιά τώρα κοντά στην πάτρα, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής.φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12:30 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική. Φωτιά τώρα στη χιόνα αχαΐας. Από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου. Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή των εναέριων μέσων. Η νατάσσα μποφίλιου, μέσα και από το διεθνές φεστιβάλ της πάτρας, επιστρέφει αύριο στις 9.30 το βράδυ στις live εμφανίσεις, παρουσιάζοντας με τον δικό της.

Συναγερμός για φωτιά στην περιοχή του δασυλλίου πάτρας. Στο σημείο σπεύδει μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Εκκενώνεται το σούλι, οι φλόγες πλησιάζουν στην περιοχή. Φωτιά τώρα στη χιόνα αχαΐας. Εντολή για την προληπτική εκκένωση κατοικιών.

Φωτιά στην Πάτρα: Εκκενώνεται η κοινότητα του Σουλίου ...
Φωτιά στην Πάτρα: Εκκενώνεται η κοινότητα του Σουλίου ... from www.irafina.gr
Νέα φωτιά τώρα κοντά στην πάτρα, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής.φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12:30 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική. Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή των εναέριων μέσων. Νέα φωτιά ξέσπασε σήμερα στην πάτρα, περίπου στη 13:00, σε αγροδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, στην περιμετρική είσοδο της πάτρας, όπου επιχειρούν 15 οχήματα. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 την πέμπτη (29/7. Όλες οι ειδήσεις για τις φωτιές τώρα σε όλη την χώρα. Η νατάσσα μποφίλιου, μέσα και από το διεθνές φεστιβάλ της πάτρας, επιστρέφει αύριο στις 9.30 το βράδυ στις live εμφανίσεις, παρουσιάζοντας με τον δικό της. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στη 13:00 σε αγροδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Φωτιά τώρα στην ελκίστρα κοντά στην πάτρα.

Μετά από μία δύσκολη νύχτα, και μετά από μάχη που έδωσαν οι πυροσβέστες με τις φλόγες, έχει οριοθετηθεί η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στα συχαινά της πάτρας.

Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή των εναέριων μέσων. Φωτιά ξέσπασε σήμερα στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας.η φωτιά μαίνεται από τις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση.ήδη υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής και επιχειρούν περίπου 9 οχήματα και 15 πυροσβέστες.παράλληλα, έχει ζητηθεί η. Συναγερμός για φωτιά στην περιοχή του δασυλλίου πάτρας. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στη 13:00 σε αγροδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο στο δημαρχιακό μέγαρο της πάτρας, στην οδό μαιζώνος. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 την πέμπτη (29/7. Μάχη με τις φλόγες και αναζωπυρώσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας Φωτιά τώρα στη χιόνα αχαΐας. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητηθεί ενισχύσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε σε πρανές του δρόμου, στο τέρμα της οδού μπουκαούρη. Νέα φωτιά τώρα κοντά στην πάτρα, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής.φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12:30 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της. Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με.

Συναγερμός για φωτιά στην περιοχή του δασυλλίου πάτρας. Φωτιά τώρα στον προφήτη ηλία στην πάτρα ελλαδα 29.07.2021 13:49 newsroom φωτιά ξέσπασε περίπου στις 13:00 την πέμπτη (29/7) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό. Νέα φωτιά τώρα κοντά στην πάτρα, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12:30 σε αγροτοδασική έκτα. Εντολή για την προληπτική εκκένωση κατοικιών.

Ζάκυνθος: Φωτιά τώρα σε δάσος της περιοχής του Κοιλιώμενου ...
Ζάκυνθος: Φωτιά τώρα σε δάσος της περιοχής του Κοιλιώμενου ... from www.newsit.gr
Φωτιά πάτρα τώρα φωτιά πάτρα τώρα: Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ σύμφωνα με. Μετά από μία δύσκολη νύχτα, και μετά από μάχη που έδωσαν οι πυροσβέστες με τις φλόγες, έχει οριοθετηθεί η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στα συχαινά της πάτρας. 31 july 2021 φωτιά πάτρα τώρα: Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (28/7) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Μία ακόμη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στη 13:00 σε αγροδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου.

Από την τσέπη τους τα test όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί

Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ σύμφωνα με. Η νατάσσα μποφίλιου, μέσα και από το διεθνές φεστιβάλ της πάτρας, επιστρέφει αύριο στις 9.30 το βράδυ στις live εμφανίσεις, παρουσιάζοντας με τον δικό της. Έπειτα από επιχείρηση του λιμενικού μεταφέρθηκαν ήδη με ασφάλεια περίπου 15 άτομα από την παραλιακή περιοχή μπούκα των καμαρών, στο λιμάνι του αιγίου. Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή των εναέριων μέσων. Εντολή για την προληπτική εκκένωση κατοικιών. Στο σημείο σπεύδει μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο στο δημαρχιακό μέγαρο της πάτρας, στην οδό μαιζώνος. Από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου. Φωτιά ξέσπασε στις 11 το πρωί στη δροσιά αχαΐας στην περιοχή του καλεντζίου πάτρας. Επιχειρούν και εναέρια μέσα για την κατάσβεση της φωτιάς. Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή των εναέριων μέσων. Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12:30 σε αγροτοδασική έκτα.

31 july 2021 φωτιά πάτρα τώρα: Φωτιά πάτρα τώρα φωτιά πάτρα τώρα: Φωτιά ξέσπασε στις 11 το πρωί στη δροσιά αχαΐας στην περιοχή του καλεντζίου πάτρας. Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή των εναέριων μέσων. Εντολή για την προληπτική εκκένωση κατοικιών.

Ηλεία: Συνεχίζεται η φωτιά στη Σμέρνα - Προκλήθηκε μάλλον ...
Ηλεία: Συνεχίζεται η φωτιά στη Σμέρνα - Προκλήθηκε μάλλον ... from dete.gr
28.07.21 , 15:01 φωτιά τώρα κοντά στην πάτρα 28.07.21 , 15:02 eκπαιδευτικοί: Η νατάσσα μποφίλιου, μέσα και από το διεθνές φεστιβάλ της πάτρας, επιστρέφει αύριο στις 9.30 το βράδυ στις live εμφανίσεις, παρουσιάζοντας με τον δικό της. Φωτιά πάτρα τώρα φωτιά πάτρα τώρα: Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με. Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12:30 σε αγροτοδασική έκτα. Από την τσέπη τους τα test όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί Μεγάλη φωτιά στη δροσιά αχαΐας την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε δασική έκταση στην περιοχή δροσιά του δήμου ερυμάνθου αχαΐας. Φωτιά τώρα στην περιοχή του προφήτη ηλία στην πάτρα.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (28/7) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας.

Καίγονται σπίτια από τη φωτιά που ξέσπασε την πάτρα. Στο σημείο σπεύδει μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Φωτιά ξέσπασε σήμερα στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας.η φωτιά μαίνεται από τις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση.ήδη υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής και επιχειρούν περίπου 9 οχήματα και 15 πυροσβέστες.παράλληλα, έχει ζητηθεί η. Φωτιά τώρα στην περιοχή του προφήτη ηλία στην πάτρα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή ελεκίστρα της πάτρας βρίσκεται σε ύφεση ενώ στο σημείο επιχειρούν μόνο επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, που αποτελούνται από 70 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 25 οχήματα. 28.07.21 , 15:01 φωτιά τώρα κοντά στην πάτρα 28.07.21 , 15:02 eκπαιδευτικοί: Φωτιά τώρα στην ελκίστρα κοντά στην πάτρα. Εκκενώνεται το σούλι, οι φλόγες πλησιάζουν στην περιοχή. Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Μία ακόμη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Νέα φωτιά τώρα κοντά στην πάτρα, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής.φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12:30 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στη 13:00 σε αγροδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Νέα φωτιά ξέσπασε σήμερα στην πάτρα, περίπου στη 13:00, σε αγροδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, στην περιμετρική είσοδο της πάτρας, όπου επιχειρούν 15 οχήματα.